Ta chansen att vinna MUSH Vaisto Freeze-Dried!

MUSH genomför just nu en konsumentundersökning för att utveckla sitt varumärke. Undersökningen gäller synlighet av hund- och kattmat i olika kanaler och tar ungefär 5–7 minuter att fylla i.

Bland alla som deltar lottar MUSH ut 15 påsar av deras nyhet MUSH Vaisto Freeze-Dried – ett frystorkat helfoder med genomgående naturliga råvaror. 15 personer vinner varsin påse Vaisto Freeze-Dried 800 gram! Vinnarna dras under juli månad och kontaktas personligen.

Vaisto Freeze-Dried finns i två sorter för hund och en för katt och är gjort på samma fina råvaror som det frysta råfodret Vaisto. Råfodrets fördelar möter de frystorkade produkternas smidighet. Den näringsrika maten behöver inte förvaras kallt och är lätt och smidig att ta med sig – perfekt till semesterresan. Tillsätt bara lite ljummet vatten, låt stå i fem minuter och maten är redo att serveras!

Klicka på länken för att komma till enkäten och delta i utlottningen.

I samarbete med MUSH.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundfoder #mush

Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.