TÄVLING – Vinn boken Här kommer Sockan! Handbok för unga hundägare

SOMMARTÄVLING där 3 personer vinner var sitt exemplar av boken Här kommer Sockan! Handbok för unga hundägare.

Här kommer Sockan är en bok med tips och tricks (för både hundar och dess ägare!). Handbok för unga hundägare – ett roligt äventyr om att bygga tillit och vänskap med sin hund.

Så deltar man i tävlingen

För att delta i tävlingen skall du besvara de 2 lätta frågorna nedan och skicka svaret tillsammans med ditt namn och din adress samt mobilnummer till dognews@hotmail.se . Vi vill ha ditt svar senast den 25 juli 2021. Vinsterna skickas ut från Idusförlag efter vecka 30. (Vi använder endast dina uppgifter för att skicka ut vinsten).

  1. Vad heter författaren till boken Här kommer Sockan?
  2. Varför vill just du vinna boken?

Vad handlar boken Här kommer Sockan om:

Mest av allt drömmer Theodor om en egen hund. När han fyller elva år blir drömmen plötsligt sann! Valpen Sockan kommer in i hans liv med buller och bång. Hon är förstås helt fantastisk, men också busig och ibland besvärlig.

Livet med Sockan bjuder på många nya upptäckter och spännande upptåg. Hur lär man valpen att bara kissa utomhus och inte på mammas matta? Vad gör man om valpen vill bitas? Hur vågar man säga till sura gubbar som tycker att man gör fel, att en valp visst kan bli lydig av snäll och rolig träning?

Häng med och lär dig mer om valpar, hundar och att vara hundägare. Boken innehåller flera utförliga träningstips, baserade på författarens egen kunskap och erfarenhet efter tio år som veterinär och tolv år som aktiv inom hundträning och tävling.

Här kan du provläsa boken Här kommer Sockan

Boken innehåller, förutom en verklighetstrogen och vardagsnära berättelse om relationen mellan djur och människa, ett gäng råd på vägen som är perfekta för dig som går i valptankar eller är alldeles ny på området.Författaren och debutanten Angelika Weber säger: ”Det kändes som ett behov fanns att fylla. Alla hundälskande barn och familjer som köper sin första hund behöver en guidebok till valpens första tid. En upprabbling av fakta och råd blir lätt tung och tråkig läsning och svårt att förmedla utan att det känns som pekpinnar. Att då istället kunna inspireras av Theodor och Sockan och lära sig genom att apa efter det som händer i boken känns sannolikt mycket roligare.”

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #tävling

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.