Familjens hund blev skjuten i skogen

Foto: pixabay

Vid en skogstomt i slutet av en huslänga i Stråtenbo i Dalarna bor Veronica och Thomas Karlsson med sina hundar. Här brukar hundarna springa runt fritt och själva kunna gå ut i skogen runt tomten för att utföra sina behov, för att sedan komma tillbaka in igen, skriver AB.

Den 29 juli kom inte den 14 åriga hunden Pavarotti tillbaka som vanligt efter att den fått springa lös i skogen och göra sina behov. Ägarna visslade på honom som de brukade göra men hunden syntes inte till. Efter en stund stod hunden plötsligt utanför dörren. Till ägarnas förskräckelse blödde han, men det avtog hastigt och han var nästan som vanligt.

Dagen därpå ville hunden varken äta eller dricka utan kräktes bara, då togs han till veterinären. Hos veterinären kunde man konstatera att han hade blivit skjuten, man kunde på röntgenbilden se en kula i magen. Allmäntillståndet blev snabbt sämre och Pavarotti avlivades. Troligtvis var det ett luftgevär som hade skadat Pavarotti så illa.

Familjen undrar nu varför hunden Pavarotti blev skjuten, vem gjorde detta till hunden?

LÅT ALDRIG DIN HUND SPRINGA LÖS UTAN UPPSIKT!

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.