Hundmarschen 13-19 september

Foto: Pixabay

Den 13-19 september genomför Svenska Brukshundklubben en hundmarsch på distans. Ett roligt arrangemang för alla som vill röra på sig tillsammans med sin hund och få tips på olika övningar.

När?

När som helst som passar dig under dessa dagar:

Hundmarschen hösten 2021

13–19 september

Hur?

Gå en valfri sträcka på minst 10 km tillsammans med din hund i naturen. Sträckan kan delas upp på fler kortare distanser vid behov, men den totala sträckan ska vara 10 km.

Glöm inte vatten till dig och din hund, bra skor att gå i och kanske något gott fika.

Hundmarschen-pin och diplom

När du har gått 10 km kan du registrera dig direkt på hemsidan. Svenska Brukshundklubben skickar då en hundmarschen-pin och ett diplom till dig. Vill du inte ha det så kan du kryssa för det i formuläret. På grund av det mycket stora intresset för hundmarschen kommer du själv att få fylla i ditt och din hunds namn på diplomet. Diplom skickas för deltagande både på vårens och höstens hundmarscher men pin skickas bara en gång.

Deltog du vid hundmarschen 2020? Då ska du spara din pin för om du deltar på hundmarschen fem år i rad så kommer du få en särskild 5-årspin mot uppvisande av bild på dina tidigare pins.

Anmälan / registrering

Formuläret för att registrera när du har gått 10 km är öppet under de datum när hundmarschen går. Du kommer hitta formuläret här på denna sida.

Stötta Suicide Zero

Målet med hundmarschen är att inspirera till fysisk aktivitet och sunt hundliv samt sprida information om tjänstehundsverksamheten. Fysisk aktivitet minskar psykisk ohälsa och därför har Svenska Brukshundklubben i år valt att stötta föreningen Suicide Zero.

Hundmarschen är gratis, men med en önskan att den som har möjlighet att ge en peng, skänker till Suicide Zero: https://egeninsamling.suicidezero.se/fundraisers/sbk-hundmarschen

Hundmarschen har anpassats efter det rådande läget med pandemin och arrangeras därför inte på en gemensam plats denna gång utan genomförs på ett säkert sätt för alla som vill röra på sig med sin hund.

Du behöver inte vara medlem hos Svenska Brukshundklubben för att delta men du är varmt välkommen att bli det.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.