Att dejta med hunden som hjälp

Foto: Unsplash

Visste ni att hundägare visar sig ha en större fördel inom dejtingvärlden enligt en del undersökningar som påpekar att djurägare i sig och speciellt hundägare uppfattas vara mycket mer attraktiva samt aktiva samtidigt som en mera naturlig möjlighet till personlig kontakt uppstår, då många gånger främmande människor inleder kontakt med både hunden och dess ägare.

Med andra ord så går en hundägare ut flera gånger om dagen och därmed ökas chansen för att träffa folk samt så finner man även möjligheten till att träffa singlar gratis under promenadrundan, istället för att spendera pengar på puben eller olika dejting online webbplatser. 

Hundens egen Tinder

I dagens moderna samhälle så är det inte bara möjligt för oss husdjursägare att träffa en livspartner utan ganska så enkelt. Teknologin har gjort det allt lättare och numera erbjuds till och med möjligheten för våra älskade fyrbenta vänner att finna en livskamrat via webbplatser som erbjuder dejting för hundägare, så som till exempel Tinder gör.

När det gäller ens fyrbenta vän så kan det kanske vara lite knepigare då man inte får glömma att alla hundar faktiskt inte alltid fungerar ihop, så därför är det oerhört viktigt att aldrig lämna våra fyrbenta vänner helt utan uppsikt speciellt i början, innan dessa har lärt känna varandra lite. Webbplatsen fungerar exakt likadant som Tinder gör då man kan scrolla bland olika bilder på hunden och dess ägare tills dess att man finner någon som faller en i smak. Som med allt annat här i livet så måste man helt enkelt pröva sig fram här också. 

Det kanske inte blir bingo på första, andra eller tredje dejten utan det kan ta tid innan man finner den perfekta matchen. Och om man har riktigt tur så kan man kanske till och med slå två flugor i en smäll och finna kärleken för både sin fyrbenta vän samt en själv.

Människans bästa vän

Vår lurviga fyrbenta vän är verkligen förtjänt av titeln då den både är lojal, trogen samt ger en villkorslös kärlek. Egenskaper som vi alla kan hålla med om att vi önskar finna i våra liv samt kanske även hoppas finna i en livspartner. Det är kanske just det som gör att vi är så samspelta med våra så kallade gosedjur. Som en sann hundägare så önskar man dem samma kärleksfulla liv som dom erbjuder oss. .

Vi har ju alla hört talas om det gamla beprövade “hundtricket”och visst kan det vara så att det även kanske är ett fungerande alternativ för många, fast för att vara lite mer på den säkra sidan samt ta ett kliv in i det moderna internetsamhället så kanske man bör ge teknologin en ärlig chans.

Man ska ju aldrig säga aldrig, plötsligt så händer det sägs det.

I samarbete med IX.nu 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.