Gå med i hundpromenaden – hjälp Troy, Bonnie och gänget

Foto: Agria

Ändrade familjeförhållanden, dödsfall, barn, utlandstjänstgöring… Orsakerna till varför Troy, Bonnie, Frank och de andra hundarna på Hundstallet behöver nya hem är många. Gemensamt för dem alla är att de har rätt till en andra chans och ett kärleksfullt, livslångt hem. Därför arrangerar Agria Djurförsäkring den 18-19 september en digital hundpromenad i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Storbritannien och Frankrike i syfte att samla in pengar till hemlösa hundar. Alla hundägare kan kostnadsfritt vara med och bidra genom att delta i Agria Hundpromenad.

Agria Hundpromenad startades 2016 i Stockholm som ett välgörenhetsevent. Sedan dess har Hundpromenaden vuxit för varje år och bidragit med flera hundra tusen kronor till hundar som söker nya hem i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Storbritannien och Frankrike. Liksom förra året, genomförs eventet i år digitalt på grund av pandemin.

-Med den digitala hundpromenaden hoppas vi kunna sprida lite glädje och tillsammans bidra till de hundar som behöver extra stöd i väntan på nya familjer, säger Patrik Olsson, affärsområdeschef för sällskapsdjur hos Agria Djurförsäkring.

Det är kostnadsfritt att delta i Agria Hundpromenad. För varje hund som deltar digitalt skänker Agria i Sverige 10 kronor till Hundstallet. Torsdagen den 19 augusti – en månad innan Hundpromenaden – öppnar anmälan på www.agria.se/hundpromenad. Det är gratis för alla hundägare att delta i promenaden medan Agria skänker tio kronor per deltagare till hemlösa hundar som tillfälligt bor på Hundstallet – ju fler som går, desto mer pengar blir det till hundarna.

Själva deltagandet innebär att hundägaren registrerar sig och sin hund på www.agria.se/hundpromenad. Någon gång under helgen den 18-19 september fotograferar eller filmar man sin hund under en vanlig promenad. Filmen eller fotona publiceras på sociala medier under #agriahundpromenad.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.