Mobilspel för hundälskaren

Älskar du hundar så mycket att du till och med vill umgås med dem i din mobiltelefon? Då har du hittat rätt. Idag tar vi en närmare titt på mobilspel för hundälskaren. Favoriter bland kidsen utlovas!

Hundspel på både dator och mobil är oerhört omtyckta. Det dyker ständigt upp, som syns i allt fler sammanhang. Inte minst har vi märkt av en skillnad när det kommer till spel på nätet. Ja, idag finner den som letar efter ett utbud av free spins bonusar även en samling spel med hundtema. Vad gäller just mobilspel för hundälskare, så har vi här plockat fram fem av de mest populära just nu.

Boo

Det kanske mest populära mobilspelet med hundar just nu är det om Boo, världens sötaste hund. Vad spelet går ut på? Att umgås! Förutom att mata och rasta, kan du styla Boo på olika sätt. Från att trimma hans päls till att piffa till hans halsband. Det är också fritt fram och leka med honom när du vill. Husdjuret du kan ta fram direkt i mobilen. En favorit bland de minsta.

Dog Sim Online

I det här enormt populära rollspelet får du se världen genom en hunds ögon. När du spelar Dog Sim Online väljer du din stamtavla och vilken hund du vill styra för att senare uppfostra en familj. Allt i en stor 3D-simulerad värld.

Dog Town

Precis som med spelet Boo tar du i Dog Town hand om din jycke genom att mata och leka med den. Men annorlunda med det här spelet är att du kan träna hundar och tävla med dem. Ju mer du tränar dem desto bättre kommer de att göra ifrån sig när det vankas tävlingar.

Talking John Dog

Om du gillar upplägget med Boo kommer du att falla för Talking John Dog. Här lär du känna en annan charmig hund, John. Vad som är extra kul med honom? Han svarar på allt du säger till honom med sin skojiga röst! Här finns det även ett flertal små spel att roa sig med.

Pet Run Du minns kanske spelet Temple Run, som tog den tidiga smartphone-generationen med storm. I det här spelet har klassikern fått sig sin version med hundar i fokus. Här springer du med hundar för att klara hinderbanor. Ju längre du klarar dig utan att krocka, desto fler poäng får du. Enkelt, men underhållande. Fungerar lika bra för alla åldrar.

Sponsrad artikel 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.