Premiär för hundhjältarna

Nu är det äntligen premiär för hjältarna i Paw Patrol, den animerade filmen följer de härliga hundvalparna i Paw Patrol som av en händelse stöter på sin största rival, Överdängare. Den ondskefulla Överdängare blir borgmästare i närliggande Äventyrsstaden och börjar härja i stan, lägger Ryder och allas favorithjältar in högsta växeln för att ta sig an utmaningen och rädda upp situationen.

Medan en av valparna måste möta sitt förflutna i Äventyrsstaden får teamet hjälp från en ny allierad hund, den smarta taxen Liberty. Tillsammans, och beväpnade med spännande nya prylar och utrustning, kämpar Paw Patrol för att rädda medborgarna i Äventyrsstaden!

Den 17 september på bio.

Hundarna från Paw Patrol har blivit en storsäljare inom leksaksindustrin, alla barn vill ha dessa små gulliga hjältehundar.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #hundensdag

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.