Hundpromenad för kvinnors hälsa – delta i tävlingen Årets Hälsohund

Alla hundägare promenerar ju dagligen med sina hundar, nu kan du vara med och promenera för kvinnors hälsa.

Gör så här:

Söndag 26 september tar du en promenad med din hund. Antingen går du ensam eller så träffar du ambassadörer runt om i landet för en gemensam tur. Självklart går det lika bra att promenera utan hund. Vill du samtidigt stötta forskningen på kvinnohjärtat sätter du under dagen in HUNDra kronor på 1,6 miljonerklubbens konto. Som tack för du en digital “goodiebag” från våra samarbetspartners, värd 300 kr, (goodiebagen skickas ut under veckan efter hundpromenaden).

Tävling Årets Hälsohund!

Passa också på att vara med i vår tävling om “Årets hälsohund”. Vi vet att våra husdjur har betytt extra mycket för hälsan under corona och nu vill vi att du berättar varför just din hund har fått dig att må bra. Lägg upp en bild Instagram redan idag och ge en kort motivering. Sedan döper du bilden med en hashtag, #åretshälsohund2021. Vinnare utses av en jury under kvällen, och förutom äran, får Årets hälsohund tre månaders gratis hundmat och matte eller husse en prenumeration på tidningen Härliga hund och både Sveland och WAP Dogcare delar ut fina goodiebags till 1a, 2a & 3e pris. Av alla som ställer upp i tävlingen lottar vi också ut 40 st böcker av hundpsykolog Anders Hallgren.

Läs mera här om hundpromenaden på 1,6 miljonerklubben som är en ideell kvinnohälsoorganisation som grundades 1998 och som arbetar för kvinnors hälsa. Organisationen informerar och inspirerar till bättre hälsa och värnar om kvinnans situation i samhället i stort, bland annat på arbetsmarknaden och som kulturbärare.  Och arbetar för att genusaspekten ska bli en obligatorisk del i medicinsk forskning och medicinskutbildning. Och driver egna projekt för kvinnors hälsa med fokus på förebyggande hälsa och kunskapsspridning.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #hundensdag

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.