Mindre hund bets nästan ihjäl – hundägaren smet från platsen

Foto: pixabay

Så har det hänt igen, en lösspringande hund attackerar en tax och den attackerande hundens ägare lämnar platsen allt medan taxens ägare kämpar för livet för att rädda sin hund.

Det hände i veckan i Eskilstuna, en taxägare får möte av en vad hon trodde var en Amstaff som går lös en bit framför sin ägare. Hunden går fram till taxen och börjar hugga efter den, enligt ägaren var hunden fullt fokuserad på att döda. Medan den attackerande hundens ägare lämnar platsen lyckas taxens ägare få upp sin hund i famnen för att istället själv bli biten i läppen, taxen hamnar åter igen på marken och får motta flera hugg. Som en ängel i nöden dök en bil upp med en kille som lyckas få slut på attacken, innan taxen blir ihjälbiten.

Taxen opererades senare på djursjukhus. Polisen har inte lyckats få tag på hundägaren som inte tog sitt ansvar utan fegade ut och lämnade platsen, skriver Newsner.

Ha alltid med dig en burk Dog Defense i fickan för att kunna försvara din hund och avbryta en hundattack.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #hundensdag

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.