Hunden skrek sig till döds i bilen – dog av plötslig diarré

Foto: pixabay

Minst 7 hundar har dött i plötslig diarré den senaste månaden, nu vill en hundägare som har förlorat 2 hundar i diarré, varna alla hundägare för den hemska sjukdomen.

Har du en hund som mår dåligt , spyr,diarré , tappar balans Kontakta omedelbart veterinär!!

”Har du en hund som mår dåligt , spyr,diarré , tappar balans Kontakta omedelbart veterinär. Det har under augusti månad dött 6 st hundar i Älvdalen (Kåtilla, Västäng, Rot, Åsen, Brunnsberg ) Alla hade liknande el samma symtom Ingen av hundarna har träffat varann ( förutom mina 2 )Har du en hund som haft dessa symtom den senaste tiden får ni gärna kontakta mej via pm”, skriver Mia Rämgård i inlägget.

Mia Rämgårds två hundar av rasen Finsk spets drabbades av blodiga diarrér vilket orsakade svår uttorkning hos hundarna. Inom loppet av en vecka hade båda hundarna dött, skriver Newsner. Enligt Mia skrek sig hunden till döds på väg till veterinären.

Mia är skeptisk till att en veterinär säger till media att det inte trots allt är tal om en smittsam sjukdom, även om så många hundar har avlidit samtidigt av plötslig svår diarré. Mia menar att det absolut är en smittsam sjukdom och vill varna alla hundägare.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundfoder

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.