Planerar du att para din tik eller har du köpt en hundvalp – läs detta

Foto: pixabay

Nutrolin® PUPPY & MOM ges inte bara till valparna utan även till tiken som ska få valpar. Ge Nutrolin® PUPPY & MOM till tiken från slutet av dräktigheten till digivningens slut, eller ifall tiken har haft valpar tidigare rekommenderar vi att tiken får Nutrolin® PUPPY & MOM i god tid innan parning. Upprepade valpningar resulterar nämligen i en låg DHA-nivå i kroppens vävnader och det räcker förhållandevis länge innan vävnadernas DHA-lager fyllts.

Om DHA-nivån i avelstikens kropp är låg kan detta påverka tikens chanser att bli dräktig och valpkullens storlek. I en undersökning som innefattade över 17 000 parningar kunde det fastslås att då tikens kost innehåller rikligt med omega-3 fettsyror höjs DHA-nivån i vävnaderna, förbättras chansen att bli dräktig, minskas antalet dödfödda valpar och dessutom hålls storleken på valpkullen uppe även vid upprepade dräktigheter (Kelley 2000). Därför rekommenderar vi att avelstiken får Nutrolin® PUPPY & MOM redan några veckor innan parningen ifall tiken har haft valpar tidigare.

PUPPY & MOM + SKIN & COAT

Har du en valp som inte än fyllt ett år? Har valpen även hud-eller pälsproblem så som exempelvis irriterad hud? Då rekommenderar vi både Nutrolin® PUPPY & MOM och SKIN & COAT.

Valpens val är alltid PUPPY & MOM eftersom näringsoljan stödjer valpens utveckling. En valp med hud- eller pälsproblem behöver ändå även en produkt som ger välmående hud och päls. Detta är något som Nutrolin SKIN & COAT gör.

Det finns några utvalda fettsyror som är viktiga för att hjälpa hundar med hudproblem. – Nutrolin® Skin & Coat är ett patenterat oljetillskott som innehåller de exakta ingredienserna för att stärka hudens naturliga barriärfunktion.

Källa och i samarbete med Nutrolin

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #nutrolin

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.