Hund ska avslöja dopade hästar

Foto: pixabay

Hunden Lykke ska sätta dit travhästar som är dopade, Lykke har under ett års tid gått en utbildning som antidopinghund. Nu är Lykke redo för att gå i tjänst och kommer att vara med vid oanmälda kontroller på travbanan.

Det är troligen världsunikt att använda sig av en dopinghund för att hitta hästar som är dopade vid tävlingar. Igen häst ska behöva bli dopad för att göra ett gott tävlingsresultat, nu jobbar hunden Lykke stenhårt med att hjälpa Svensk Travsport till rätta med dopingproblemen.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #kennelhosta #veterinär #skilsmässa

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.