Missa inte – Hundstallets Julmarknad den 4 december

Bild: Hundstallet

Boka redan nu den 4:e december 2021 då vi anordnar Hundstallet sin populära Julmarknad i Åkeshov.

Kom och träffa Hundstallet, fika, köp julklappar till dig själv och din hund, njut av körsång och träffa några av hundarna på Hundstallet som letar hem.

Vi hoppas på en riktigt härlig dag full med julstämning och firande att vi ÄNTLIGEN får träffa er igen! För vi ses väl där?

Var: Hundstallet i Åkeshov, Åkeshovs Gårdsväg 10, 168 38 Bromma

När: Den 4:e december 2021

Tid: Kl. 11-15

Hundstallet och Barkalot

På bilderna ser du SashaRick och Zelda, allihop gäster hos Hundstallet i Åkeshov. 

Barkalot är ett svenskt livsstilsvarumärke för nästa generations hundägare med hållbarhet som hjärtefråga. I sina produkter använder dem därför återvunnen plast från flaskor och veganskt biobaserat läder. Hundägare är vana att plocka upp skräp efter sina hundar, så Barkalot har inget emot att plocka upp skräp från människor också. Man tar helt enkelt tillvara på mänskligt skräp, precis som hundägare gör dagligen med hundens.

Just nu har Barkalot tillsammans med organisationen Hundstallet tagit fram kampanjen Perfect Imperfections, en kampanj och ett samarbete med syfte att lyfta Hundstallets verksamhet men framför allt hylla möjligheten för en andra chans till ett hem och familj för övergivna hundar.

Som del av samarbetet har Barkalot tagit fram så kallade badges – små pins man kan fästa på sin hunds Barkalot-halsband för att visa sitt stöd, med budskap som ”Don’t shop, Adopt” eller ”I’m adopted” till förmån för Hundstallets verksamhet och hundar.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #kennelhosta #veterinär #mydog

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.