Hade sex med hundar – får tillbaka sin travlicens

Foto: pixabay

Den travkusk som stängdes av efter att man funnit över 100 inspelade filmer där travkusken begår brutala övergrepp på flera olika hästar och hundar, får nu tillbaka sin indragna licens.

En svensk travkusk ska ha förgripit sig på både hästar och hundar och därefter blivit utpressad på pengar, för att inte filmerna skulle delas till familjen och bekanta. Utpressarna har i polisförhör sagt att det finns 170 filmer där travkusken förgriper sig sexuellt på hundar och hästar.

Tränaren har godkänt ett strafföreläggande för brott mot djurskyddslagen vilket avser sexuell handling mot hund och ska betala dagsböter.

Det ska vara en obefintlig risk att något dumt ska hända igen

Travkusken har intyg på att han gått behandlingar, som han har skickat in till länsstyrelsen. Varefter kusken får tillbaka sin indragna licens. Det är en så kallad K-licens som han får nu, han är inte ansvarig tränare för någon häst. Han får köra hästar som tränas av andra och han har ingen tränarlicens.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #kennelhosta #veterinär #dashingdogs

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.