Hundkurser hos Västkustens Hundar

På alla träningar hos Västkustens Hundar ligger fokus på glädje i träningen och att träna det just du och din hund behöver. Vi tränar enbart med positiva metoder och vid träningstillfället individanpassas träningen och varje ekipage utmanas till bättre och hållbarare samspel. 

Heldag & Helgkurser i Tvååker den 5-6 mars och i Sjuntorp den 26 mars 2022. En heldag/helg för dig som vill utvecklas i din teknik i att visa upp din hund på bästa sätt i ringen.

 
Kurser och träningar hålls i Göteborgsområdet, Norrköping, Tvååker och Sjuntorp. Plats anges vid respektive kurs/träning

Kommande kurser hos Västkustens Hundar hittar du här

Västkustens Hundar håller kurser i rallylydnad, valpkurser samt handler/ringträningar. GLÄDJE och SAMARBETE är vad hundträning skall vara för oss. Vi arbetar enbart med mjuka metoder och belöningsbaserad träning.

Den positiva känslan hos både hund och förare är precis lika viktiga.

Vårt mål är att båda skall gå från våra kurser och träningar med samma härliga känsla av att ha haft en rolig stund tillsammans och längta till nästa pass.

I samarbete med Västkustens Hundar 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #kennelhosta #veterinär #dashingdogs

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.