Ge en hjärtegåva till de utsattas hundar med Fri veterinärvård!

Nu kan du göra en hjälteinsats för hussar, mattar och deras hundar som lever i utsatthet. Vi är många som älskar våra hundar mest av allt, men det finns de som har begränsade ekonomiska möjligheter att ge sin älskade vän veterinärvård. Så var med oss, sprid kärlek och gör skillnad.

Den 16 februari är det dags för vårt hjärteprojekt igen. Hundstallet tillsammans med Svenska Djurskyddsföreningen anordnar Fri veterinärvård för hundar vars mattar och hussar som lever i ekonomisk utsatthet. De hjälper till på plats med veterinärvård och rådgivning till de med hund som är i behov av veterinärvård. Hjälp till att ge hundarna den omvårdnad de behöver – din gåva räddar hundliv!

Vill du vara med och stödja en av årets mest behjärtansvärda insatser? Swisha 100 kr till 123 90 05 570 eller klicka här och hjälp en utsatt matte eller husse med friskvård för sin hund! Märk din gåva ”FriVet”

Tack för att du gör skillnad för hundar, hussar och mattar i nöd! 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundfoder

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.