Hund demonstration för katters rättigheter den17 februari

Banner Djurskyddet

Under våren 2021 inleddes Stoppa Kattastrofen, en kampanj av intresseorganisationen Djurskyddet, med syfte att, med hjälp av hundar, påverka till jämlik lagstiftningen – för katternas skull. I höstas förstod regeringen allvaret och med Ibrahim Baylan i spetsen presenterades ett lagförslag som ska debatteras och beslutas om den 24 februari 2022.


Nu sker sista rycket i påverkansarbetet och därför hålls en hunddemonstration nu på torsdag den 17 februari 2022. Hundarna mobiliserar för att stå upp för kattliga rättigheter och för att skälla på politikerna en sista gång.


På plats finns både Generalsekreterare Åsa Hagelstedt och generalsekretax Kanel. Ett gäng politiker kommer möta upp demonstrationen, men framförallt finns det ett tåg av hundar med protestskyltar, megafoner och en ivrig vilja.

Plats? Mynttorget.

När? Kl 12:00 den 17 februari 

Gå med i Djurskyddets Facebookevent, slut upp på demonstrationen, och sprid det till andra hundar och hundägare. Det är dags att gå från ord till handling och visa att om till och med hundar bryr sig om katter, så måste även politiker göra det.

VAD ÄR KATTASTROFEN?

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundfoder

Husdjur
Husdjur

Dela det här:

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.