Norsk Kennelklubb: Hundevenemang bör inte hållas i Ryssland

Foto: pixabay

Rysslands aggression mot Ukraina är helt oacceptabel, och det är handlingar som Norska Kennelklubben (NKK) tar starkt avstånd från, skriver NKK på sin hemsida.

På grund av den mycket allvarliga situation som nu har uppstått ber vi att planerade internationella hundevenemang i Ryssland inte genomförs. Vi uppmanar starkt till att hitta alternativa arrangemangsplatser skriver NKK på sin sida. .

NKK kommer inte att skicka representanter till hundevenemang som hålls i Ryssland, som läget är idag. NKK uppmanar norska domare att inte döma evenemang i Ryssland.

Vi sänder vår djupaste sympati till våra hundvänner och alla människor i Ukraina. De måste utstå stort lidande i denna ödes tid för sitt lands frihet och demokrati.

Vi känner också sympati för våra ryska hundvänner, som har ett politiskt ledarskap som försätter deras land och folk i en så förnedrande och destruktiv situation, skriver NKK.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.