Mariya kämpar för att ta sig ur Ukraina med sina hundar

Mariya är bara en av de hundägare som just nu försöker fly ut ur Ukraina, Mariya har kört över 70 mil med 27 hundar i bilen, den senaste veckan för att försöka ta sig ur Ukraina.

Vi har följt Mariyas tårdrypande kamp för att försöka sätta sig själv och sina hundar i säkerhet undan kriget. Alla videos på facebook från bilen där Mariya har tillbringat den senaste veckan tillsammans med sina hundar har fått en hel hundvärld i tårar. Mariya tvingades lämna sitt fina trygga hem, sitt hus och bara ta med sig sina hundar som var det enda som rymdes med i bilen då hon påbörjade sin flykt genom det sönderbombade Ukraina.

Igår kom Mariya äntligen till gränsen mellan Ukraina och Polen med sina 27 Pomeranian hundar, efter att ha köat i bilen i 28 timmar nådde hon gränsen men bara för att bli avvisad då hon bara skulle få ta med sig 5 hundar över gränsen. En förkrossad Mariya tvingades vända tillbaka precis då hon nådde gränsen och trodde att hon skulle nå friheten och för första gången på 12 dagar känna sig lite tryggare.

Om du vill hjälpa Mariya kan du överföra pengar med PayPal till nandpduffield@gmail.com som går oavkortat direkt till Mariya och hennes hundar som kämpar för att komma in i Polen, efter flera dagars flykt undan kriget genom Ukraina.

Du kan följa Mariyas flykt undan kriget på facebook här

En av Mariyas vänner skriver rapporter varje dag över Mariyas kamp mot tryggheten ur Ukraina

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #kennel #ukraina

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.