Bästa ringträning, socialträning och utställningsträning för hund i Göteborg

Foto: pixabay

Det är många som vill prova på hundutställning och letar efter den bästa coachen på ringträning och utställningsträning. Vi kan tipsa om Lotta på Västkustens hundar som är den absolut bästa tränaren för dig och din hund inför hundutställning.

Lotta håller nybörjarkurser i utställningsträning, helgkurser, ringträning för små hundar, ringträning för stora hundar och coachar även dig och din hund under 10 veckor där ni följs åt och jobbar mot ert individuella mål. Lotta på Västkustens hundar håller den bästa ringträning, socialträning och utställningsträning för hund i Göteborg. Du kan vara proffs och kommer ändå att ha nytta av att gå på ringträning eller utställningsträning hos Lotta på Västkustens hundar i Göteborg eller annan ort där Lotta håller kurs.

Ringträning för småhundar

Lotta har tex ringträning för småhundar skilt från ringträning för stora hundar om du så önskar. För de mindre raserna, oavsett om de visas på bord eller inte.
Ett pass där man genom varierade övningar, enskilt och i grupp, får hundarna att trivas i ringen, arbeta nära andra hundar med fokus på sin handler och visa sig från sin allra bästa sida.
Här finns tid att jobba lite mer med just det du behöver .
Du kan vara helt nybörjare eller ha mer vana. Passar såväl valpar som äldre hundar.

På Västkustens hundar hittar du allt du behöver veta om deras kurser och om Lotta som är extrem duktig på att lära dig och din hund allt om hundutställning.

Vi har gått hos Lotta i många många år nu på olika kurser från allt från valpar som vi vill ställa ut eller äldre hundar som behöver slipa lite på sina färdigheter eller med hundar som behöver socialträning. Lotta engagerar sig verkligen i dig och din hund och du kommer alltid vara laddad med positiv energi och ha redskap med dig hem att öva med din hund.

Lotta håller även kurser i Rallylydnad och tävlingslydnad.

Västkustens Hundar är H-märkt av Sveriges Hundföretagare.
H-märket – en officiell kvalitetsstämpel inom hundbranschen. Den enar hundföretagare med etiskt hundtänk, och hög kvalitet på sina tjänster och med modern och konstant uppdaterad kunskap inom hund ägare Lotta Engström Sundberg.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #kennelhosta #veterinär #västkustenshundar #ringträning #utställningsträning #hundutställning #göteborg

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.