Kvinna bets av hund i 10 minuter – nu döms ägaren

Foto: Unsplash

En skogspromenad i Växjötrakten slutade med en svår hundattack för en kvinna som möttes av en stor hund som hade slitit sig från sin ägare. Kvinnan blev biten av hunden i 10 minuter och fick svåra skador, nu har ägaren dömts eftersom hon inte hade kontroll på sin hund.

Kvinnan som blev attackerad av hunden gjorde allt för att skydda sig själv och kämpade för sitt liv, hon var säker på att hon skulle dö under den 10 minuter långa attacken. Kvinnan försökte skydda ansiktet och halsen men föll till marken under attacken och blev svårt biten.

Hundägaren som är i 55-års åldern gjorde inte så mycket för att försöka stoppa sin hund, hon ska ha försökt kalla till sig hunden med godis utan att lyckas. Till slut lyckades kvinnan ändå slänga en jacka på hunden och på så vi koppla hunden.

Hundägaren döms till dagsböter för vållande till kroppsskada och ska betala skadestånd till den kvinna som blev svårt biten. Hunden är avlivad, skriver SvD.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #kennelhosta #veterinär

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.