Plocka upp efter din hund

Foto: Dognews.se

Hundbajs en skitsak – att det ska vara så svårt att plocka upp bajset efter sin hund! Denna bajshög passerade vi igår och den ligger fortfarande kvar idag mitt på trottoaren i ett bostadsområde med en uppmaning om att plocka upp efter sin hund av en vänlig själ som bjuder på en bajspåse 🙂

Hur gör du då du upptäcker att du glömt bajspåsarna hemma och din hund bajsar mitt på trottoaren?

I detta fall med bilden ovan så hade hundägaren haft flera val, gå hem efter en bajspåse, sparka bajset under en häck som ligger intill eller ta några löv och plocka upp bajset, eller använda fantasin. Men att lämna en stor bajshög mitt på trottoaren i ett villaområde är INTE okej!

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #kennelhosta #veterinär

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.