Dogstr lanserar digital mötesplats för hundägare

Nu lanserar Dogstr sin hemsida. Dogstr är den nya, digitala mötesplatsen som ger hundägare möjlighet att dela med sig av kunskap, knyta nya kontakter och ta del av spännande erbjudanden. Plattformen vill uppmuntra användarna till att bygga upp en gemenskap och leva mer hållbart. Hundägare har redan nu möjlighet att registrera sig på hemsidan för att lära
känna varandra, och nästa steg blir en app.

Den digitala världen förenklar möten mellan människor. Idag finns det en mängd appar och plattformar för att träffa både partners och vänner. Emma Feurst., grundare av Dogstr, ville med den nya hemsidan skapa en mötes- och handelsplats för hundar och deras ”hoomans” där de har möjlighet att dela med sig av kunskap glädje och gemenskap samtidigt som de hittar nya vänner och aktiviteter.

Idén till Dogstr kom till när jag ville hitta en hund att para min Kungspudel Charlie med. Jag letade överallt och gick till och med runt på fester och visade stolt upp bilder på min hund för att hitta den perfekta partnern. Frågan som snurrade i mitt huvud var ”Varför finns det inte en dejtingapp för hundar?”, säger Emma Feurst., grundare av Dogstr.

På den nya hemsidan finns bland annat ett forum där hundägare kan ställa frågor, dela med sig av tips eller bara lära känna varandra. Dessutom finns det en andrahandsmarknad där besökare kan sälja och köpa saker till deras fyrfotade vänner.

Att uppmuntra till att leva mer hållbart och cirkulärt känns väldigt viktigt för oss. Förutom en andrahandsmarknad kommer vi även att bjuda in till aktiviteter som inspirerar användarna att tänka lite extra på miljön. Vi anordnar också gemensamma hundpromenader där vi plockar skräp tillsammans med Håll Sverige rent. Redan lördag den 7 maj, Kusträddardagen, anordnar vi den första promenaden där vi plockar skräp längs kusten för att förhindra att det hamnar i havet, säger Emma Feurst..

Lansering av hemsidan är bara det första steget för Dogstr. Snart lanseras även en app med ett flertal olika funktioner. Bland annat så kommer hundägare ha möjlighet att bläddra bland bilder på populära datingappar för människor. På sikt är tanken att skapa en digital helhetslösning för hundägare och hundliv. Intresserade hundägare kan besöka hemsidan och registrera sig inför den kommande appen redan idag https://dogstr.app.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #kennelhosta #veterinär #gladpåsk

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.