Tävling – Vinn boken Hur Stella lärde sig prata

TÄVLING – VINN boken, Den osannolika berättelsen om världens första pratande hund – Hur Stella lärde sig prata av Christina Hunger.

3 personer vinner varsin bok, Hur Stella lärde sig prata.

För att delta i tävlingen skall du besvara de två lätta frågorna nedan och skicka ditt svar tillsammans med ditt namn och adress till dognews@hotmail.se . Vi vill ha ditt svar senast den 27 april 2022

  1. Vilket yrke har författaren Christina Hunger förutom att vara författare?
  2. Varför vill just du vinna boken Hur Stella lärde sig prata?

Hur kom boken Hur Stella lärde sig prata till?

Hur Stella lärde sig prata är en oförglömlig berättelse om hur kärleken mellan en hund och en logoped förändrade världen. Det är också en förvånansvärt enkel guide för hur du kan lära din egen hund att prata. Och det är spännande läsning för alla som är intresserade av alternativ kommunikation, även för människor.

När Christina Hunger fick hem den korthåriga och storögda valpen vid namn Stella, ställde hon sig själv en enkel fråga: Om hundar kan förstå ord som människor säger till dem, borde de inte kunna säga ord till oss? Christina, som är logoped och jobbar med alternativ kommunikation för att lära barn med tal- och språkstörning att prata, hade ingen tanke på att starta en revolution inom djurkommunikation. Ändå är det precis vad hon – och Stella – har gjort. Tillsammans har de vunnit hundälskares hjärtan över hela världen och inspirerat forskare att styra sitt arbete i en ny riktning.

Med hjälp av tasstora knappar, programmerade med inlästa ord, har Stella lärt sig att uttrycka sina tankar, känslor och önskemål. Idag kan Stella säga mer än trettio ord, som hon även kombinerar till enkla meningar. Som: ”Säng vill gå ut”, innan hon tar en tupplur ute i solen; hon ber om en promenad genom att trycka på ”Hjälp gå ut” innan hon bekräftar med ett ”glad” när Christina gör i ordning kopplet och hon säger till och med ”älskar dig” innan hon lägger sig på rygg och väntar på att bli klappad.

Läs mera om boken här eller köp boken Hur Stella lärde sig prata

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #kennelhosta #tävling

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.