Äntligen är det dags för Sveriges största hundpromenad

Äntligen är det dags för Sveriges största hundpromenad att samla tusentals tassar över hela landet igen! Efter två år är den fysiska hundpromenaden nu tillbaka på elva orter i landet. Samla familj och vänner, koppla hunden och promenera till förmån för hundar som behöver ett nytt hem. Den 21 maj är det dags att njuta av hund- och folkfesten tillsammans.

Agria Hundpromenad, som arrangeras till förmån för hundar utan hem, går i år av stapeln den 21 maj. Efter två års uppehåll genomförs hund- och folkfesten fysiskt nu på elva platser i landet Stockholm, Sundsvall, Linköping, Karlstad, Uppsala, Göteborg, Växjö, Örebro, Falun, Degeberga och Skövde. Under samma helg genomförs också en digital hundpromenad över hela landet. I den digitala hundpromenaden förra året deltog över 10 000 ekipage.

– Jag hoppas att vi tillsammans kan sätta ett nytt rekord i år! Genom att vi bjuder in till en fysisk och en digital hundpromenad får ännu fler i hela landet möjligheter att promenera och samtidigt hjälpa hemlösa hundar i väntan på ett nytt hem, säger Agnes Fabricius, vd, Agria Djurförsäkring.

Det är gratis för alla hussar och mattar att delta i promenaden medan Agria skänker 10 kronor per deltagare till Hundstallet som hjälper hemlösa hundar – ju fler som går, desto mer pengar blir det till hundarna.

Är din hund i sund form?

Passa på att träffa Agria Vårdguides veterinärer under årets Agria Hundpromenad på plats i Stockholm, Göteborg, Sundsvall och Skövde.  De kommer att hjälpa hundägare att bedöma hundens fysiska form och ge tips om vägen till ett mer hälsosamt hundliv.

Anmälan till Agria Hundpromenad och mer info hittar du här.

Var och när?

Datum: lördagen den 21 maj (den digitala versionen pågår 21-22 maj)

Tid: gemensam start kl. 11.00 och därefter löpande starter fram till kl. 13.00

Platser: Stockholm, Sundsvall, Linköping, Karlstad, Uppsala, Göteborg, Växjö, Örebro, Falun, Degeberga och Skövde

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.