Vandrande reklam

Att hunden är människans bästa vän håller de flesta med om, det är svårt att hitta någon mer lojal och kärleksfull. Dessutom hjälper hunden att förbättra vår fysiska och mentala hälsa tack vare de många promenader som den behöver. Det är kanske inte alltid vi har lust att ta ut hunden, men med bra kläder brukar turen bli lyckad.

En mössa eller keps är aldrig fel att ta på sig inför de dagliga promenaderna, de skyddar dig från kyla och solljus samtidigt som den håller håret på plats om det blåser. Och varför inte passa på att reklamera för något som står dig nära genom att ha tryck på keps? På så sätt får du en personlig touch och kan på ett snyggt vis reklamera för till exempel ett varumärke.

Profilaccessoar

En keps med logo eller text kan användas för att sälja och visa upp ett varumärke men också som merchandise eller present, intressant för privatpersoner men även för företag.

Kepsar finns i flera modeller, färger och naturligtvis prisklasser allt efter vad du är intresserad av. Det finns flera företag på nätet som har specialiserat sig på reklamtryck på kepsar, ett är B2B företaget Brand New Profile som säljer reklamkepsar till företag och organisationer.

När du ska trycka keps kan du fritt välja mellan flera modeller som böjd eller rak skärm, för varma dagar kanske en modell med nät är att föredra och det finns även speciella modeller för jakt  och sport. Är du golfspelare finns solskärms modeller för sköna dagar på golfbanan.  

Din egen design

Om du inte är helt säker på vilket tryck du ska välja finns flera färdigdesignade märket som snabbt kan tryckas upp. Leveranstiden beror naturligtvis på flera faktorer men generellt kan du få din keps efter 5-20 arbetsdagar.

Vill du hellre designa din egen keps kan du till exempel välja att dekorera med brodyr som ger kvalité känsla samtidigt som brodyr håller länge. Det finns också möjlighet att väva din logo i en eller flera färger. Det mest använda är dock tryckmetoden, har du en logo med flera mindre detaljer är just tryck det som ger bäst resultat.

Hållbar present

För de flesta djurälskare är miljön viktig och att då välja en miljövänlig present som en keps med tryck kan vara ett smart alternativ. De flesta försäljare erbjuder miljösmarta kepsar i sortimentet så du kan vara säker på att materialet är ekologiskt eller återvunnet. Miljösmart betyder också att hur och var tillverkningen har skett, en viktig punkt att ha i åtanke.

I samarbete med

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundskall

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.