Hundvalpen tog tåget då husse pratade i telefon

Då husse och matte pratade i telefon passade hundvalpen Max på att springa ned till tågstationen och hoppa på första bästa tåg alldeles själv. Han blev dock upptäckt väldigt fort och fick åka med tågvärden till nästa station som var Kungsbacka.

Hundvalpen Max hann vara borta i 40 minuter innan en vän till husse och matte gjorde dem uppmärksamma på att valpen inte var hemma hos dem ute på gården där de satt och pratade. Husse och matte trodde att den andra hade hand om hunden, undrar just vem de trodde hade hunden då de båda satt och pratade med varandra innan vännen påtalade att hunden inte var med dem? Då de upptäckte att valpen var borta blev det full panik på husse som åkte runt i hela Lindome och letade efter sin valp.

Vad han inte visste då var att en hel del personer var engagerade på stationen i Kungsbacka där hunden släpptes av tåget av tågvärden som hade kontaktat polisen i Göteborg. Max kördes senare till polisstationen på Skånegatan i Göteborg, dit husse fick åka och hämta hem sin valp.

Ha djuret i koppel, bur eller väska. Djur reser utan extra kostnad. Pälsdjur ska resa längst bak i fordonet för att underlätta för personer som är allergiska. Vid resa med tåg ska pälsdjur resa antingen längst fram eller längst bak, står det på Västtrafiks sida.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.