Stressad i vardagen? Ny kampanj ska lindra svenskarnas stress med söta hundvideos direkt via Whatsapp

OnePlus lanserar idag en ny kampanj som belyser vikten av att ha laddade batterier i en hektisk vardag. Centralt i kampanjen är en ny WhatsApp-hotline, som svenskar kan skriva till för att sedan bli matade med videos på söta hundvalpar, vilket enligt studier ökar produktionen av dopamin, som är hjärnans lyckoämne.

I en ny undersökning utförd av OnePlus säger mer än hälften av de tillfrågade (53%) att de tycker att det är stress- och ångestdämpande att vara runt hundar, och 41% säger att en kram från deras lurviga vän kan hjälpa dem under svårare tider.

Därför har OnePlus skapat en ny WhatsApp-hotline som skickar videos av söta valpar direkt till svenskarna, om de behöver ett litet tillskott av dopamin ifall de lider av batteri-ångest eller enbart har en stressig dag. Kampanjen kommer i kölvattnet av lanseringen av den nya telefonen OnePlus 10T 5G, som har fått mycket beröm från recensenter på grund av dess extremt snabba laddningstid.

– Att man snabbt kan ladda batterierna är viktigt – både när det gäller smartphones men också för vår psykiska hälsa. Vi fokuserar på detta i den här nya kampanjen, som förhoppningsvis kan ge våra användare ett leende på läpparna och en avkopplande stund, säger Marie Dam Feldborg, nordisk marknadschef på OnePlus.

Det enda folk behöver göra för att bli en del av hundjouren är att skicka ett WhatsApp-meddelande till +46 790 083 241 under 18 och 19 augusti. Då blir man automatiskt aktiverad för att ta emot virtuell stresslindring från världens kanske sötaste stressterapeuter.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Stressad i vardagen? Ny kampanj ska lindra svenskarnas stress med söta hundvideos direkt via Whatsapp

  1. Noshi skriver:

    Thats genius! Haha I need it after all the stress I have at work.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.