Skulle du sälja din hund om du får 1 miljon kronor?

Foto: pixabay

Skulle du sälja din hund för 1 miljon kronor? Den frågan ställdes i Husdjursbarometern av Arken Zoo och det visade sig att svenskarna är minst benägna att sälja sitt husdjur av alla tillfrågade i Norden.

På den hypotetiska frågan om man skulle sälja sitt husdjur om man blev erbjuden en miljon kronor svarade nämligen en majoritet (53 procent) av de svenska husdjursägarna att de aldrig skulle sälja sitt husdjur. Motsvarande siffra i våra nordiska grannländer var 40 procent i Norge respektive 41 procent i Finland. Av de svenska husdjursägarna uppgav 14 procent att de skulle sälja sitt husdjur.

Topp 5 superkrafter mitt husdjur skulle vilja ha

Många husdjursägare är fantastiska och älskar sina husdjur innerligt, till och med så att det känns som att våra husdjur kan läsa våra tankar. Husdjursbarometern ställde även frågan vilken superkraft svenska husdjursägare tror att deras husdjur helst skulle vilja ha.

Topp 5-lista

  1. Kunna prata med människor (35 procent)
  2. Förbli ung (19 procent)
  3. Äta godis konstant utan att gå upp i vikt (10 procent)
  4. Kunna läsa tankar (9 procent)
  5. Aldrig bli hungrig (6 procent)

Källa: Pressmeddelande Arken Zoo

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.