TÄVLING – Vinn nya barnboken om Chippen från Tippen och den nya valpen

TÄVLING – Nu har 3 personer chansen att vinna den nya barnboken om Chippen från tippen och den nya valpen.

För att delta i tävlingen skall du besvara de två lätta frågorna nedan och skicka ditt svar tillsammans med ditt namn och din adress till dognews@hotmail.se . Vi vill ha ditt svar senast den 28 september 2022.

  1. Var hittades Chippen?
  2. Varför vill just du vinna boken Chippen från tippen och den nya valpen?

Chippen är tillbaka! Chippen räddades från ett hårt liv på en soptipp, i ett land inte långt härifrån. Han fick en familj som han tyckte väldigt mycket om.  Men skulle han tycka lika mycket om valpen som de bestämt sig för att köpa?

Författaren och illustratören skänker 20 % av sin vinst till DogRescues verksamhe
t.

Chippen från tippen och den nya valpen är en bilderbok för 3–6-åringar, av författaren Anna Hansson och illustratören Emmalill Frank. Boken ges ut i september 2022 och handlar om hundar och att vara snäll. Boken är den tredje i en serie om hunden Chippen.

– Alla som köper en bok ger inte bara barn en stunds glädje, utan hjälper också gatuhundar i Rumänien eftersom jag och Emmalill skänker en del av vår vinst till Föreningen DogRescue, säger Anna Hansson.

Bokens huvudkaraktär Chippen är en gatuhund från ett annat land, vars familj bestämt sig för att skaffa en valp till från samma soptipp som Chippen hittades på. Först är Chippen inte särskild förtjust i konkurrensen men det ändras när han senare påminns om hur det är att vara ny i en familj.

– Både Anna och jag har hundar och älskar hundar. Därför ligger Chippen oss extra varmt om hjärtat, säger Emmalill Frank.

Författaren Anna Hansson / Pressbild

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #hundutställning #inoff #restaurang

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.