Död kvinna och hundvalp hittades i kylskåp

Ett makabert fynd gjordes då två män skulle frakta ett kylskåp till tippen, inuti kylskåpet hittades en död kvinna och en död hundvalp. Kvinnan är hemmahörande i Danmark.

Det var efter att en man bett två bekanta frakta ett kylskåp till tippen som kvinnan och hunden hittades. Männen som skulle frakta kylskåpet kände en stark stank och bröt då upp hänglåset som fanns på kylen och gjorde det makabra fyndet av kvarlevorna av en kvinna och en hund.

Den 30-åriga kvinnan hade blivit skjuten i huvudet och sedan gömts i kylskåpet tillsammans med en hundvalp. Kvinnan bodde tillsammans med en 31-årig man i Antibes i södra Frankrike. Polisen misstänker att kvinnans man är förövaren. Mannen har erkänt att han har dödat en hundvalp. Mannen är sedan tidigare känd av myndigheter efter ett eller flera fall av djurplågeri.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #hundutställning #inoff #restaurang

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.