15% rabatt på NÄSTAN ALLT hos VETZOO

Löven byter färg och temperaturen sjunker, vi gör oss redo för en ny säsong!
Det firar VETZOO med 15% RABATT vid köp över 100 kr, på nästan hela sortimentet! 🍂*ANGE KODEN: SEP15 i kassan för att ta del av rabatten.

*Koden gäller på ord. priser vid köp över 100 kr t.o.m. 30/9 2022. Koden gäller inte på bilburar, Royal Canin, Royal Canin Veterinary Diets, Mjau, Doggy och PetCube. Vi reserverar oss för slutförsäljning samt tryckfel.

I VETZOO sortiment hittar du ett stort utbud av hundbäddar och hundsängar i olika material, färger och former. Vetzoo vet att alla hundar vilar och sover på olika sätt och vi är säkra på att du kommer hitta en hundbädd eller hundsäng som passar för just din hund.

När du ska skapa en sovplats för din hund och ge den en hundsäng eller hundbädd att sova i så kan vi tipsa om några saker att ha i åtanke. Bland annat storlek, form och material.

Håll hundens päls frisk och väldoftande med rätt sorts pälsvårdsprodukter!

Hundar kommer i alla möjliga varianter med lika individuella behov! Ras, päls och eventuellt känslig hud är bara några exempel på vad man kan behöva att ha i åtanke när man sätter ihop ett skötselkit till sin hund!

Se till att synas i mörkret! Med reflexer på din hund så syns den på långt avstånd och er promenad blir säkrare. Det finns många olika sätt att använda hundreflexer på; en reflexväst till hund eller ett reflextäcke till hund gör att din vän syns tydligt medan en reflexsele för hund är mer diskret och lätt att bära utanpå en hundtröja. Glöm inte att byta ut reflexer med jämna mellanrum – de blir utslitna med tiden! Se alla våra reflexer till hund här nere!

Kolla in månadens alla kampanjer hos VetZoo HÄR

Prenumerera på foder: Få 10% på första ordern och 5% på alla därefter

I samarbete med VetZoo 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #blocket #smuggelhund #hundsäljare #köpahund #vetzoo

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.