Priset på Corgi hundar rusar efter Drottningens död

Foto: pixabay

Enligt de senaste nyheterna så befann sig Drottning Elisabeths hundar vid Drottningens dödsbädd. Priset för rasen Welsh corgi pembroke har rusat i höjden sedan Drottningen dog, på bara några dagar steg priset med det dubbla.

Efter begravningen den 19 september, av Storbritanniens avlidna drottning Elizabeth II, har priset på Welsh corgi pembroke stigit rejält. Sökningar på sökmotorer efter rasen Corgi har tiodubblats enligt Pets4homes.

En corgi kostar idag över 2 678 pund, motsvarande ca 32 590 kronor, det hösta priset för rasen någonsin. .

År 1933 fick Drottning Elizabeth sin första hund Corgien Dookie, av sin pappa Albert, som senare blev kung George VI. Då Elisabeth var 18 år skaffade hon sig sin Welsh corgi pembroke vid namn Susan. Drottningen har haft sammanlagt ett 30-tal hundar.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.