Din hjälteinsats hjälper utsatta hundar

Nu kan du göra en hjälteinsats för hundar som lever i utsatthet. Vi är många som älskar våra hundar mest av allt, men det finns människor som har begränsade ekonomiska möjligheter att ge sin älskade hund veterinärvård. 

Den 4 oktober är det Djurens Dag och då passar Hundstallet tillsammans med Svenska Djurskyddsföreningen på att anordna hjärteprojektet Fri veterinärvård, där hundar vars ägare lever i ekonomisk utsatthet, får fri veterinärvård. Du kan genom att skänka en gåva hjälpa en hund att leva ett friskare liv. Till exempel kostar ett veterinärbesök 700 kronor, en vaccination 400 kronor och 195 kronor räcker till en kloklippning. Din gåva hjälper hundar att bli friskare och gladare!

Var en hjälte och stöd en av årets mest behjärtansvärda insatser! Swisha 195 kronor till 123 90 05 570 eller klicka här och hjälp en utsatt hund! Märk din gåva ”FriVet”

Tack för att du gör skillnad för hundar i nöd! 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundfoder #djurensdag

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.