En hundpejl till jakthundar ger en säkrare och bättre jakt

Jakthundar genomför ett tufft arbete ute i skogen, ett arbete som kan vara både riskabelt och farligt för hunden. Många jägare investerar därför i en hundpejl för att både kunna ha koll på jakthunden under jakten, men den bidrar även till en mer lyckad jakt. 

En bra hundpejl bör innehålla modern GPS-teknik för att kunna fungera ute i skogen och i områden där täckningen kan vara dålig. Den bör också vara tålig mot både stötar och vatten för att fungera i en tuff utomhusmiljö. Hundpejlar innehåller vanligtvis också skallindikator för att kunna få en större förståelse för vad som pågår i området där jakthunden befinner sig. 

Som sagt, en hundpejl bidrar inte enbart till en ökad säkerhet för hunden utan ökar också chansen till en lyckad jakt. Den hjälpen jägaren att få en förståelse för jakthundens rörelser och beteenden, vilket är guld värt under en jakt. Jägaren kan även skapa virtuella jaktområden och få larm om jakthunden plötsligt skulle befinna sig för långt iväg. Det går även att i efterhand se en sammanfattning över jakten och därmed genomföra en analys utav jakttillfället. 

MiniFinder erbjuder alla ovan nämnda funktioner med sin unika hundpejl tillsammans med deras spårningssystem. Genom att använda sig av toppmodern GPS-teknik i deras produkter erbjuder de både en säker och precis positionering, vilket är oerhört viktigt för jägare som vill investera i en ny hundpejl till sin jakthund.  

I samarbete med Minifinder 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundfoder #vetzoo #hundmode

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.