Skäm bort din hund – 10 accessoarer till din fyrbenta vän

Visst behöver även våra hundar lite extra kärlek och skämmas bort ibland – vi listar 10 härliga accessoarer till din hund!

Moomin For Pets Matskålar. Härliga mat ock drickskålar från Moomin For Pets. Passar både katter och hundar!. HÄR hittar du dessa charmiga underbara Muminskålar för hunden och katten.

Scruffs Expedition Box Bädd är en härlig, skön bädd som är tillverkade av ett kraftigt 600-denier tyg, som ger ett tåligt och robust ytterhölje. Tyget på undersidan är belagt av ett 100 % vattenavvisande material som gör att vatten inte tränger in. På så sätt är bädden halkfri och det går att ha den utomhus utan att fukt tränger igenom. Bädden hittar du HÄR

Feel Active Vadderat Koppel Svart (10 mm x 200 cm) Mjukt och vadderat koppel med reflexdetaljer – välj mellan tre olika bredder!. Kopplet hittar du HÄR

Hurtta Weekend Warrior ECO Hundsele Grön (60-80 cm) En mycket ergonomisk sele som passar aktiva hundar. ECO innebär att denna sele är tillverkad i 100% återvunnen polyester! Selen är lätt att justera för att passa just din hund. Garanterad slittålighet som kan garanteras tack vare selens specialsömmar vid alla kritiska punkter som ofta slits snabbare. Selar hittar du här i olika storlekar och färger

Be Nordic Hundtröja Hoodie Blå (50 cm) . Snygg och mysig hundtröja i mjuk polyester som håller din hund varm. Tröjan hittar du HÄR. På länken här hittar du flera mysiga tröjor till hundar.

Feel Active Reflective Reflexväst – Vändbar hundväst som är orange på ena sidan och helt i reflexmaterial på andra. Västen är lätt att justera och mycket bekväm för hunden att bära. Reflexvästen hittar du HÄR.

Rukka Stream Regntäcke Navy Gul är ett fenomenalt regntäcke för din hund som är helt vattentät. Den är gjord i lätt material som är lättjusterat, vilket gör den bekväm för hunden att bära, samtidigt som den är stilsäker. Finns att välja i flera storlekar. HÄR hittar du denna helt underbara regnjacka för hunden. HÄR finns ett stort urval regntäcken och regnjackor för hundar.

En extra mjuk och mysig filt till hunden att mysa i då ni sitter framför brasan eller TVn i höst. HÄR hittar du denna underbara filt.

Medan du njuter i soffan efter jobbet kan det vara kul för hunden att aktivera sig med Little&Bigger Shaggy aktiveringsmatta  Mjuk aktiveringsmatta för hunden eller katten! 50 x 60 cm hittar du HÄR.

Back on Track Bark Hundtäcke VetZoo Limited Edition . Väldesignat hundtäcke med unik VetZoo-design! Det vatten- och vindavvisande yttertyget gör det till ett perfekt allroundtäcke för vardagens alla äventyr. Täcket hittar du HÄR.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundfoder #vetzoo #hundmode

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.