Veterinärklinik slår larm – blodiga diarréer och kräkningar

Veterinärklinik slår larm, efter att kliniken har fått ta emot telefonsamtal från hundägare vars hundar har drabbats av intensiva kräkningar och diarréer med blod i.

Smådjurskliniken i Tranås har gått ut med en varning till hundägare i Tranås. Efter att de har fått flera samtal från personer vars hundar drabbats av kräkningar och blodiga diarréer den senaste tiden.

Det har varit ovanligt många samtal på kort tid, att hundar drabbats av ganska intensiva kräkningar och diarréer med blod i, säger Linda Rivera på Smådjurskliniken i Tranås. Flera hundar i Tranås har drabbats av diarréer och kräkningar. Linda Rivera på Smådjurskliniken uppmanar därför att hundägare ska vara extra försiktiga när de rastar sina hundar i fall detta beror på en smitta, säger hon till Tranåstidningen. I möjlig mån skall man rasta sin hund på platser där ingen annan rastar hunden.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundfoder #veterinär #hundmode

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.