23 oktober – Sveriges största Howl-o-ween-fest för hundar

Sveriges största Halloween-fest för hundar! 

Gratis godisregn, tävlingar med fant-tass-tiska priser, trick for a treat, doggiebags och fiskedamm – för dem fyrbenta. Söndagen den 23e oktober är alla Sveriges vovvar bjudna på Howl-o-ween-fest på Kajsas i Parken, arrangerat av hundföretaget Buddy Pet Foods.

-Det finns så mycket happenings för oss tvåbenta i Stockholm. Hundar vill precis som oss människor umgås, leka och träffa vänner – och kanske hitta helt nya lek- och promenadkompisar. Målet med detta event är att ge alla vovvar med sin familj en riktigt rolig dag, säger Erik Wide Gustafsson, VD på Buddy Pet Foods.

Eventet äger rum söndagen den 23 oktober kl. 12.00-16.00. Dessutom kommer årets bäst utklädda vovve att koras på festen. Vinsten blir 5000kr i hundmat från Buddy Pet Foods.

-Vi förutsätter så klart att deltagarna endast klär ut sin vovve om hunden känner sig bekväm med det, och håller det på en lagom läskig nivå. Alla vovvar är välkomna, även om dem inte är utklädda. Även vovvens familj får gärna festa till det och klä ut sig, säger Erik.

På plats kommer även mat och dryck för alla tvåbenta att finnas, samt fiskedamm för barnen. De första 50 vovvarna som kommer får dessutom en riktigt smaskig doggiebag med sig hem. Arrangemanget är en uppföljare på Buddys succé förra året, Dogtoberfest, som lockade hundratals besökare med hundöl, lederhosen och tysk musik. Trots förra årets megasuccé är arrangörerna säkra på att Howl-o-ween kommer locka ännu fler deltagare.

-Förra årets Dogtoberfest blev större än vad vi någonsin hade kunnat ana, hundölen var verkligen populär. Men framförallt tror jag det finns ett uppdämt behov av fler ”möten” och happenings för hundar, där dem får träffas och ha roligt, säger Erik.

Information om eventet

På plats finns bland annat:

  • Gratis Godisregn till alla vovvar
  • 50 första gästerna får doggiebag
  • Hundvänliga tävlingar med fan-tass-tiska priser
  • Fiskedamm för hund & barn
  • Bäst utklädda vovven vinner hundmat för 5000kr
  • Mat & dryck finns att köpa

När: Sön 23/10 kl.12-16
Var: Kajsas i parken (Vitabergsparken) – Stockholm 

Öppet event för alla hundägare (och dig som älskar hundar). Fri entré, ingen förbokning behövs.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundkakor #hundkex #hundtårta #hundkaka #halloween

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.