Oljan som bygger upp huden på din hund inifrån och ut

Storsäljaren världen över! Hjälper hundar med atopi (allergi) att minimera besvären och bygger upp huden inifrån och ut.

Den välkända oljan som skyddar och ger näring till hundens hud samt förbättrar pälskvalitén. Denna naturliga olja är en stor favorit hos hundfrisörer och utställningsfolket.

Nutrolin Skin & Coat innehåller de essentiella fettsyror som ger hundens hud näring och förstärker det naturliga skyddslagret. Nutrolin kan även hjälpa till om din hund lider av atopi (allergi), eller har någon form av hudinflammation då den aktivt verkar inifrån och ut.

Hud och päls

Har du en hund som fäller mycket hår? Denna olja kan hjälpa till att minska pälsavfallet. Oljan funkar även på strävhåriga hundar utan att mjukgöra deras päls. Den minskar även mjällbildning. Orsaken till att en hund har en torr hud beror oftast på vitaminbrist. Nutrolin innehåller Omega 3, Omega 6 samt fettsyrorna GLA & SDA som hjälper linolsyrans ämnesomsättning för både hud och päls.

Trampdynor och klor

Under vintertid är det svårt att undvika de saltade vägarna på promenaden. Även sträva underlag kan göra att trampdynorna blir torra och spricker. Nutrolin hjälper till att smörja inifrån och ut för att hålla trampdynorna i schack. Har du en hund som har problem med spröda klor som lätt delar sig ger även denna olja en rejäl vitaminboost inifrån som verkligen hjälper till på djupet. En regelbunden användning av Nutrolin hjälper klor och trampdynor att fortsätta hålla sig friska.

Hudproblem

Ett vanligt problem hos hundar är någon form av hudallergi. Nutrolin rekommenderas av de finska veterinärerna som ett otroligt bra kosttillskott för att stärka hundens hud och minimera atopin. Ger du fisk- eller fiskolja till hunden i samma måltid rekommenderas att du ger Nutrolin Skin&Coat vid en annan tidpunkt på dagen. Detta för att maximera hundens upptag av de olika fettsyrorna.

Denna olja passar även hundar som har en känslighet mot fiskprotein då denna olja är helt vegetabilisk.

Egenskaper:

  • Passar hundar i alla åldrar och storlekar
  • Ges varje dag
  • Mycket smakrik
  • Innehåller endast vegetabiliska oljor

Boostar:

  • Hud/päls
  • Klor
  • Trampdynor

Kom ihåg att kosttillskott inte kan ersätta veterinärbehandling eller en balanserad kost. Konsultera din veterinär om du är osäker på vad som är bäst för ditt djur.

Du kan köpa Nutrolin Skin&Coat hos VetZoo här

I samarbete med Nutrolin 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundnyheter #dognews #hundägare #nutrolin #utställning #pälsvård #kosttillskott

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.