Polisen har skjutit mot hund – flera personer bitna

Foto: pixabay

Polisen har skjutit flera skott mot en mycket aggressiv hund som attackerat flera personer på julafton.

Händelsen inträffade i Norrköping och hunden var fortfarande igår kväll inte infångad.

Flera personer blev attackerade och bitna av en mycket vildsint och aggressiv lösspringande hund på självaste julafton. Polisen fick in första samtalet strax innan klockan åtta, rapporterar Sveriges Radio Östergötland. Polisen har jobbat på att få tag på den mycket svårstoppade och aggressiva hunden utan att lyckas.

Ambulans tillkallades

Efter att hunden hade attackerat tre personer som alla är skadade så gick hunden till attack mot polisen. Polisen skall då först ha skjutit varningsskott men sedan även riktat vapnen mot hunden. Det är oklart om hunden har träffats. Hunden var fortfarande inte infångad och ägaren gick inte att få tag på igår sent på kvällen.

De personer som blivit attackerade är chockade och skadade och fått vård av ambulanspersonalen. Det var i stadsdelen Hageby som ligger i södra delen av Norrköping som händelserna har utspelat sig. De bitna personerna ska inte ha livshotande skador.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #kennelhosta #veterinär #mydog #veterinär #lerumsdjursjukhus

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Polisen har skjutit mot hund – flera personer bitna

  1. Pingback: Aggressiva hunden är avlivad

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.