Hund åt köttbullar med 61 spikar – opererades

Efter attackerna i Malmö med farliga föremål så som spikar, rakblad och glasbitar inbakta i bullar, köttbullar och korvbitar har flera hundar fått livshotande skador.

Flera hundar har fått uppsöka veterinär och genomgått operationer sedan de har fått i sig livsfarliga föremål, så som spikar och glasbitar på gatorna i Malmö. Tex hade en labrador ätit köttbullar som hunden hittade under promenaden, veterinären opererade ut 61 spikar som var 3 centimeter långa ur magen på hunden.

Hundägarna lever i skräck och det är ett under att ingen hund ännu har dött. Alla människor som rör sig i Malmö måste vara uppmärksamma på vem som rör sig och meddela minsta lilla misstanke om misstänkt gärningsman/gärningsmän till polisen!

De senaste dagarna har hundägare i Malmö återigen hittat bullar med inbakade metallbitar. Men ingen misstänkt gärningsperson har gripits, skriver TV4 nyheterna.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #mydog #göteborg

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.