28-åring ihjälbiten av hund – ytterligare en till sjukhus

En mycket tragisk händelse slutade med att en 28-åring bets ihjäl vid en hundattack och ytterligare en ung kvinna fördes med ambulans till sjukhus. Händelsen inträffade i den brittiska staden Caterham som ligger i Surrey.

En hundrastare dödades efter att ha blivit attackerad när hon var ute och gick med en grupp hundar på landsbygden i Surrey. Den 28-åriga kvinnan, från London, attackerades i Caterham strax före 14:45 på torsdagen.

Ytterligare en kvinna blev biten och fördes med ambulans till sjukhus men har sedan dess skrivits ut från sjukhuset.

Polisen beslagtog åtta hundar på platsen och ägarna till dessa hundar hade identifierats och hålls informerade om vidare undersökningar.

Hundarna tros inte vara förbjudna raser och den andra kvinnan tros inte vara kopplad till kvinnan som dog, uppger polisen. Inga gripanden har gjorts.

Polisen vill försäkra invånarna om att de är övertygade om att alla inblandade hundar är i polisens förvar medan undersökningen om omständigheterna kring vad som har hänt pågår.

”Enligt brittisk lag kan ägare till hundar som dödar någon dömas till höga böter eller till fängelse i upp till 14 år. Ägare till en hund som skadar någon kan få uppemot fem år i fängelse”, skriver GP.se.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #mydog #göteborg

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.