Belöning stoppa hundattackerna i Malmö – SKÄNK EN GÅVA

Bild: Djurens Vänner Skåne facebook insamling

Belöning till den som kan stoppa hundattackerna i Malmö – SKÄNK EN GÅVA till insamlingen.

Hjälp oss stoppa hundattackerna i Malmö skriver Djurens Vänner Skåne på sin facebooksida! Det är dags att få stopp på de attacker som sker mot Malmös hundar i form av preparerad mat som placeras i staden. Djurens Vänner Skåne har skapat en insamling där samtliga medel går till belöning till den/de som kan bidra till ansvariga för dåden kan gripas. I botten ligger redan 10.000 kr som donerats av Djurens Vänner Skåne.

Niklas Krig har tröttnat på att inget händer och har startat en egen utredning för att försöka sätta dit förövaren som har skadat så många hundar de senaste åren. I måndags skadades tre hundar svårt då de hade ätit små utslängda bullar med vassa föremål. Niklas har startat en egen hemsida som heter Trygg Hund där du kan registrera dig och få veta allt de senaste som händer runt var nya fynd med vassa föremål hittas. Du kan också göra anmälan om fynd du själv gör på hemsidan.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #malmö #hundattacker #trygghund

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.