Vikten av att prioritera ett högkvalitativt foder för din hund

Vikten av att prioritera ett högkvalitativt foder för din hund och katt.

Hunden eller kattens mat ska inte bara smaka gott – det ska också göra gott! Fodret ska tillföra protein som ger energi och byggstenar till muskler, nyttiga fettsyror som ger en glansig päls, vitaminer som fyller viktiga funktioner i immunförsvar och mineraler som järn som gör att blodet kan transportera syre. Ett foder som tillför allt detta kallas för ett komplett och balanserat helfoder.

Köp nu

Vad är ett komplett och balanserat helfoder?

Komplett – innehåller alla näringsämnen som hunden eller katten behöver för livsstadiet.

Balanserat – alla näringsämnen balanseras i lämpliga nivåer för att ge bästa förutsättningar för hälsa.

När du utfodrar med ett helfoder från petgood kan du vara trygg i att ditt husdjur får i sig alla näringsämnen den behöver, och inte riskerar sjukdomar på grund av brist eller överskott av ett näringsämne.

Alla petgoods helfoder baseras på högkvalitativt insektsprotein – en otroligt näringsrik proteinkälla med hög smältbarhet, som gör att hunden eller katten lätt kan tillgodogöra sig den viktiga näringen. Som en bonus, är insektsprotein hållbart och helt fritt från antibiotika. Win-win!

// Karin, Legitimerad djursjukskötare på petgood

Till VetZoos sortiment

Petgood samarbetar med Kustmarkens Hundtjänst som arbetar med avel och dressyr av samhällsnyttiga hundar. Idag föds alla Kustmarkens hundar upp på petgood.

Kolla in månadens alla kampanjer hos VetZoo HÄR

I samarbete med VetZoo 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #mydog #göteborg

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.