Äntligen massor av nyheter hos VetZoo

Äntligen massor av nyheter hos oss! Se det senaste för ditt husdjur! Se alla nyheter

Nyheter för hundar hittar du HÄR

Perfect Pet favoriten med nytt namn

Kusse & Kutta

Handgjorda halsband från Vanda i Finland!

Det finska företaget Kusse&Kutta grundades av Jonna Keskiaho 2008 och har sitt säte i Vanda, Finland. Alla produkter är handgjorda av Jonna och i huvudsak tillverkade för att vara bekväma och trevliga att bära för hunden. Produkterna som kommer från Kusse&Kutta är handtillverkade hundselar och hundhalsband med härliga mönster som är gjorda i hållbara material. Alla hundselar och hundhalsband har en mjuk stoppning för att inte skava och nöta på pälsen och är utrustade med reflextejp för att synas i mörkret.  

En av årets största nyheter: Veterinärfoder från Brit! Brit Veterinary Diet

Brit Veterinary Diet

Veterinärdietfoder som utvecklats efter många års erfarenhet Sedan starten 1994 har Brit utvecklats i rasande fart och blivit en av de ledande producenterna av husdjursfoder i Europa. Företaget har alltid strävat efter att tillverka högkvalitativa foder och har flera foderserier som riktar sig till till hundar, katter och smådjur. Företagets produktanläggningar erhåller en mycket hög standard, där våtfoderfabriken har en lika hög standard som fabriker som producerar mat för människa.

Foder hem till dörren, helt automatiskt!

Klicka på bilden för mera information

Kolla in månadens alla kampanjer hos VetZoo HÄR

I samarbete med VetZoo 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #mydog #göteborg

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.