Nu lanserar VetZoo kosttillskott från Better Pets

Better Pets arbetar idag tillsammans med några av Sveriges främsta experter på kosttillskott för både människor och djur. Företaget fokuserar på, naturliga produkter utan onaturliga tillsatser. Alla kosttillskott har godkänts och fått vår egen kvalitetsstämpel, ”Approved By VetZoo”.

Vi firar detta med en lanseringskampanj så under en begränsad tid får du hela 25% rabatt på alla Better Pets produkter! Just nu 25% rabatt 

Varför skall man ge kosttillskott till husdjur?

Kosttillskott kan ges både förebyggande och för att lindra besvär som ledsmärtor, känslig mage eller allergier hos hund och katt. Kosttillskotten hjälper till att bygga upp djuren på ett naturligt sätt, inifrån och ut. Du hittar alla Better Pets produkter på vår hemsida, så varför inte passa på att klicka hem några redan nu?

Better Pets – Svensktillverkade, naturliga kosttillskott av högsta kvalité

Better Pets är ett svensktillverkat kosttillskottsvarumärke som erbjuder högkvalitativa, naturliga produkter för hundar och katter, utan onaturliga tillsatser. Dem strävar efter att säkerställa husdjurens hälsa från ett holistiskt perspektiv, med hjälp av vetenskap och några av Sveriges främsta experter inom kosttillskott.

  • Hög kvalitet och biotillgänglighet
  • Holistiskt perspektiv
  • Svensktillverkade kosttillskott för hund och katt
  • Approved by VetZoo stämpel

Better Pets fokuserar på hög kvalitet och som en del av deras holistiska syn, är alla deras produkter tillverkade av 100% naturliga råvaror

– Alla Better Pets produkter är svensktillverkade, och har kvalitetsstämpeln ”Approved By VetZoo”, vilket säkerställer den högsta möjliga standard för husdjur.

Företaget Better Pets är en del av Better You AB, ett företag som under de senaste 10 åren har varit ledande på naturliga och holistiska kosttillskott för människor.

Better Pets vision är att ge våra husdjur ett glatt, aktivt och friskt liv. Detta med hjälp av kosttillskott som kan användas förebyggande eller för att lindra besvär såsom ledsmärtor, känslig mage eller allergier. Allt tillverkas med stor omsorg i Sverige, i stora, miljövänliga fabriker.

Kolla in månadens alla kampanjer hos VetZoo HÄR

I samarbete med VetZoo 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #mydog #göteborg

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.