Djursjukhuset slå larm – Djuren är sjukare nu

Foto: Pexels

Många skaffade sig hundar och husdjur under pandemin. Men sedan räntorna har höjts, elen blivit dyrare och priset på mat har skjutit i höjden har husdjuren fått stå tillbaka och får allt sämre vård i Sverige.

Nu larmar djursjukhuset Blå Stjärnan i Göteborg om hur hundar och andra djur som kommer in till veterinären är mycket sjukare och i sämre skick än hur det var för bara sex månader sedan. Djurägare väntar med att söka vård, många bokar veterinär men avbokar strax innan besöket. En del av dem bokar senare igen och då är djuret i mycket sämre skick än vad det hade varit om man kommit tidigare till veterinären, skriver Sveriges radio.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #england #vikingarna #hundattacker #trygghund #leptospiros

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.