MyDOG 2024 flyttas fram en vecka

I januari 2024 tar MyDOG åter plats på Svenska Mässan i Göteborg. Tyvärr krockar det ursprungliga datumet med andra evenemang i staden. Därför har man beslutat att flytta fram MyDOG en vecka och på så vis ge alla fyrbenta vänner och alla hundälskare en alldeles egen helg att njuta av!

Nytt datum för MyDOG blir 11-14 januari 2024. Arrangören hoppas att de nya datumen passar er alla och ser fram emot att träffa hundutställare, besökare, tillbehörsutställare och självklart alla hundar!

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #england #vikingarna #hundattacker #trygghund #leptospiros

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.