Narkotika förvaras ofta utomhus – se upp med vad hunden äter ute

I dagarna dog en hund av att ha fått i sig narkotika under en promenad i Luleå. Polis och narkotikahundförare Mikael Nilsson säger att det inte är helt ovanligt att knark förvaras utomhus, skriver Sveriges radio.

Det sker nu och då att nyfikna hundar får i sig narkotika ute då de är på promenad med sina ägare. Det är inte ovanligt att narkotika förvaras utomhus då de som sysslar med droger inte vill binda narkotikan till en speciell adress.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #england #vikingarna #hundattacker #trygghund #leptospiros

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.